Skip to Content

Schroders benoemt Mehtap Ersahin als Intermediary Sales Director voor België en Luxemburg

PERSBERICHT

Brussel, 2 september 2021

Vermogensbeheerder Schroders kondigt vandaag de benoeming aan van Mehtap Ersahin als Intermediary Sales Director. In deze functie zal ze het cliënten sales- en supportteam van Schroders in België en Luxemburg versterken.

Met de benoeming van Mehtap tot Intermediary Sales Director wil Schroders zijn activiteiten in België en Luxemburg verder versterken en wil het de groeiende verkoop ondersteunen van zijn beleggingsfondsen aan banken, private banken, onafhankelijke beleggingsadviseurs en institutionele beleggers. Mehtap zal samenwerken met het sales team gevestigd in Brussel en Amsterdam.

Mehtap Ersahin behaalde een Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Hasselt (België). Voor ze het klantenteam van Schroders vervoegde werkte ze in diverse functies bij achtereenvolgens Deutsche Bank AG (Portugal en België) en Fenthum (Luxemburg).

Mehtap Ersahin: “Ik kijk er naar uit om mijn uitgebreide commerciële ervaring in de fondsensector in te zetten voor Schroders, een wereldspeler in deze markt met een zeer uitgebreid aanbod van oplossingen voor zowel institutionele als retailbeleggers en met een toekomstgerichte focus op duurzaam beleggen.”

Sandra Lequime, Head of Belgium & Luxembourg : “We zijn blij met de komst van Mehtap. Met haar uitgebreide commerciële, marketing en communicatie-ervaring betekent Mehtap een grote aanwinst voor ons team en zal ze het groeiende succes van Schroders in België en Luxemburg ondersteunen.”

Klik hier om het persbericht te downloaden 2021-09-02 Press Release hire Mehtap Ersahin BENL - FINAL.pdf - 147 KB
Mehtap Ersahin
Mehtap Ersahin

Perscontacten

Wim Heirbaut Press and media relations, BeFirm
Tânia Jerónimo Cabral Head of Marketing Schroders Benelux, Schroders

Nota voor redacteuren

Enkel voor de pers.  De jongste persberichten van Schroders vindt u op : http://ir.schroders.com/media

Belangrijke informatie

Dit persbericht is uitsluitend bedoeld ter informatie. Het materiaal is niet bedoeld als aanbod of uitnodiging om een financieel instrument of effect te kopen of te verkopen of een bepaalde beleggingsstrategie te volgen. De verstrekte informatie vormt geen beleggingsadvies, beleggingsaanbeveling of beleggingsonderzoek en is niet afgestemd op de specifieke omstandigheden van enige ontvanger. Het materiaal is niet bedoeld als financieel, juridisch of fiscaal advies en mag niet worden gebruikt als basis hiervoor. De vermelde informatie wordt geacht betrouwbaar te zijn, maar de juistheid of volledigheid wordt door Schroders niet gegarandeerd. Schroders is niet aansprakelijk voor onjuistheden in feiten of meningen. De opvattingen en informatie in dit persbericht mogen niet worden gebruikt als basis voor individuele beleggingsbeslissingen en/of strategische beslissingen.

In het verleden behaalde resultaten zijn geen betrouwbare leidraad voor de toekomstige resultaten. De koersen van aandelen en de daaruit gegenereerde inkomsten kunnen zowel dalen als stijgen, en het is mogelijk dat beleggers het oorspronkelijk geïnvesteerde bedrag niet terugkrijgen.

Dit persbericht geeft de meningen en opvattingen van Schroders weer. Deze kunnen veranderen.  

Schroders is een data controller met betrekking tot uw persoonsgegevens. In ons Privacybeleid, dat u kunt raadplegen op www.schroders.com/en/privacy-policy, vindt u informatie over de wijze waarop Schroders uw persoonsgegevens kan verwerken. Als u geen toegang hebt tot deze website, is ons Privacybeleid op aanvraag verkrijgbaar.

Uitgegeven door Schroder Investment Management Schroder Investment Management (Europe) S.A., 5, rue Höhenhof, L-1736 Senningerberg, Luxemburg. Registratienummer B 37.799. Ten behoeve van uw veiligheid kunnen telefoongesprekken worden opgenomen of beluisterd.

Over Schroders

Schroders plc

Als wereldwijd actieve vermogensbeheerder beheren wij op actieve en verantwoorde wijze beleggingen voor een breed scala aan instellingen en particulieren, om hen te helpen hun financiële doelen te bereiken en zich voor te bereiden op de toekomst. De wereld verandert voortdurend en omdat onze klanten centraal staan in alles wat we doen, begrijpen we dat we ons bedrijf moeten blijven aanpassen en ontwikkelen in lijn met wat voor onze klanten nu en in de toekomst het belangrijkst is.

Ons voortdurende succes is gebaseerd op een geschiedenis van ervaring en expertise, waarbij we met onze klanten samenwerken om innovatieve producten en oplossingen te ontwikkelen in onze vijf business domeinen bestaande uit Private Assets & Alternatives, Solutions, Mutual Funds, Institutional en Wealth Management en beleggen in een breed scala aan activa en regio's. Door de combinatie van ons streven naar actief beheer en onze focus op duurzaamheid zijn onze strategische capaciteiten erop gericht positieve resultaten voor onze klanten te behalen.

Wij zijn verantwoordelijk voor de activa van onze klanten ter waarde van € 815,8 miljard*, die lokaal worden beheerd door 42 beleggingsteams wereldwijd. Als wereldwijd bedrijf met meer dan 5.500 getalenteerde medewerkers verspreid over 37 locaties, zijn wij in staat dicht bij onze klanten te blijven en hun behoeften te begrijpen. Wij hebben meer dan 200 jaar ervaring in beleggen en innovatie en blijven ons inzetten voor een betere toekomst door verantwoord te beleggen voor onze klanten.

Meer informatie over Schroders vindt u op www.schroders.com.

Schroders staat onder toezicht van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) in België. 

*Gegevens per 30 juni 2021

Schroders